350 TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz

ATOM ÇAYI NEDİR ? ATOM ÇAYI NE İŞE YARAR ?

03-12-2021 17:24
ATOM ÇAYI NEDİR ? ATOM ÇAYI NE İŞE YARAR ?

ATOM ÇAYI NEDİR ? ATOM ÇAYI NE İŞE YARAR ?

Küp Atom Çayı içerisinde bir çok faydalı bitki bulunur bu bitkiler doğallığı tamamen korunarak, el değmeden ve herhangi bir katkı maddesi eklenden bir araya getirerek küp çaylar hazırlanır bu sayede atom çayı küplerinin bir çok faydası olur.

PEKİ ATOM ÇAYININ FAYDALARI NELERDİR ?

Kırmızı Atom Çayının bir çok faydası vardır öncelikle başlıca faydalarının neler olduğuna bakalım.

Bağışıklık sistemini güçlendirmeye faydalı olabilir.

Boğaz ağrılarına iyi gelebilir.

Kırgınlık, halsizlik belirtilerinde vücut direncini arttırabilir.

Vücudun enerjisini arttırabilir.

Özellikle kış aylarında içinizi ısıtır.

ÖZELLİKLE EN ÇOK MERAK EDİLEN KONULARDAN BİR DİĞERİ İSE ATOM ÇAYI ZAYIFLATIR MI ?

Atom Çayı içerik bakımından epey zengin bir çaydır ve içerdiği bitkilerin çoğu kilo vermek isteyen bireyler tarafından kullanılmaktadır. Yine de atom çayı sizi doğrudan zayıflatmaz, Düzenli egzersiz ve doğru beslenme ile beraber tüketilmesi durumunda kilo vermenize yardımcı olabilir.

ATOM ÇAYI KÜP NASIL KULLANILIR ?

Atom Çayı Küp halde olduğu için kullanımı en pratik olan çay çeşididir. Demlemeye ya da sallama poşet çaylar gibi beklemeye gerek yoktur tek yapılması gereken 100 ml (bir çay bardağı ) sıcak su içerisine iki adet küp atarak karıştırılır ve çayınız içime hazır olur. Ayrıca atom çayı kullananlar pratikliğinden dolayı zamandan tasarruf ederler ister okulda, ister iş yerinde, ister bir gezi esnasında sıcak suya ulaşabilecekleri her yerde atom çayını tüketebilirler.

ATOM ÇAYI ŞEKERLİ Mİ ?

Atom çayı içerisinde herhangi bir katkı maddesi yoktur. Glutensiz, Laktozsuz vegandır. İçersinde doğal pancar şekeri kullanılmaktadır.

 

ATOM ÇAYININ İÇİNDE NELER VARDIR ?

Zencefil, Yenibahar, Karanfil, Havlıcan, Zerdeçal, Karabiber, Tarçın, Hibüsküs (Nar Çiçeği), Hibüsküs Ekstraktı, Pancar şekeri, Su

 

 

 

 

 

 

ATOM ÇAYI NE İÇİN KULLANILIR? ATOM KARIŞIMI NEYE İYİ GELİR ?

Zencefil Bitkisi Neye Yarar Faydaları Nelerdir ?

Mide ağrısına ve mide bulantısına karşı etkilidir. Toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

Yenibahar Bitkisi Neye yarar Faydaları Nelerdir ?

A vitamin, B-6 vitamini (pridoksin), riboflavin, niasin ve C vitamini açısından zengin olan Yenibahar, ishal, bulantı, kusma, şişkinlik, gaz ve hatta kabızlık gibi pek çok sağlık sorunun tedavisinde kullanılmaktadır.

Karanfil Bitkisi Neye Yarar Faydaları Nelerdir ?

Antioksidan, vitamin ve mineral bakımından zengindir. Sindirim sistemini iyileştirmesi, Bakteri ile mücadele, karaciğeri korumak, akciğer kanseri ile savaşmak, kan şekerini düzeltmek, bağışıklık sistemini geliştirmek, iltihapla mücadele, ağız sağlığını desteklemek, solunum yolu enfeksiyonunu tedavi etmek, baş ağrısını iyileştirmek, stresi azaltmak, yaraları tedavi etmek, akne tedavisi, genç cildi teşvik etmek ve mide ülserlerini önlemek vardır

Havlıcan Bitkisi Ne İşe Yarar Faydaları Nelerdir ?

Antiviral ve anti-tussik özelliklere sahiptir. Antioksidanlar açısından zengin olup, bağışıklık sitemini uyarırve özellikle cilt hücrelerinde olmak üzere hücresel yaşlanmayı yavaşlatır.

Zerdeçal Bitkisi Ne İşe Yarar Faydaları Nelerdir ?

Sivilce, egzema ve sedef hastalığı gibi cilde ilişkin bir çok sağlık sorununu iyileştirir.

Karabiber Ne İşe Yarar Faydaları nelerdir ?

Solunumu rahatlatır. Kalp krizi ve felç riskini azaltır. Kanseri Önler. Kilo kaybını destekler.

Tarçın Ne İşe Yarar Faydaları Nelerdir ?

Antiosidan içeriği yüksektir. Enfeksiyonlara karşı koruma sağlar. Diyabet ve kardiyovaküler hastalıklarla savaşır. Nörodejeneratif hastalıklardan korur Emziren annelerde süt üretimini destekler. Kilo vermeye Yardımcı olur.

Hibüsküs (Nar Çiçeği) Ne İşe Yarar Faydaları Nelerdir ?

Kan Basıncını ve Tansiyonu Dengeler, kolesterolü düşürür, idrar söktürür, sindirim sistemini rahatlatarak kabızlığı ve şişkinliği giderir.

Hibüsküs Eksraktı

Pancar Şekeri

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.