350 TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz

MELİSA ÇAYININ FAYDALARI NELERDİR ? MELİSA ÇAYI NEYE YARAR ? ( Bitkisel Küp Çay )

03-12-2021 17:25
MELİSA ÇAYININ FAYDALARI NELERDİR ? MELİSA ÇAYI NEYE YARAR ? ( Bitkisel Küp Çay )

MELİSA ÇAYININ FAYDALARI NELERDİR ? MELİSA ÇAYI NEYE YARAR ? ( Bitkisel Küp Çay )

Bitkisel Küp Melisa çayı birbirinden eşsiz ve yararlı bitkilerin bir araya gelmesiyle hazırlanan popüler bir bitki çayıdır. Melisa çayı hakkında en çok sorulan sorular ise Melisa çayı uyku getirir mi ? bir diğeri soru ise Melisa çayı Anksiyeteye iyi gelir mi ? Öncelikle bu iki soruyu cevaplayıp daha sonra da Melisa çayını daha geniş bir kapsamda ele alalım.

Melisa Çayı Uyku Getirir Mi ?

Strese bağlı olarak uyku problemi yaşıyorsanız Melisa çayı sakinleştici ve dinlendirici özlliği ile bu sorunu ortadan kaldırmak için kesinlikle doğru tercih olacaktır.

Melisa ÇayıAnksiyeteye İyi Gelir Mi ?

Melisa bitkisi vücuttaki stresi düşürdüğünden, sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliğinden dolayı anksiyete gibi bilişsel hastalıklarda kişiyi dengeleyip iç huzurunu arttırarak yatıştırabilir.

Melisa Çayı Nasıl Hazırlanır ? ( Bitkisel Küp Çay )

Küp formunda olduğu için kullanımı en pratik çaylardandır. Demlemenize ya da poşet çaylardaki gibi beklemenize gerek yoktur. İki adet küp çayı 100ml ( bir çay bardağı ) sıcak su içerisine atarak karıştırılır ve çayınız içime hazır olur .

MELİSA ÇAYI NE ZAMAN İÇİLMELİ ?

Melisa Çayı sakinleştirici özelliğinden dolayı uyumadan ya da dinlenmeye geçmeden 15 dakika önce tüketilebilir.

MELİSA ÇAYI İÇERİSİNDE HANGİ BİTKİLER VARDIR ? MELİSA ÇAYI İÇERİSİNDEKİ BİTKİLER NEYE YARAR ? (Bitkisel Küp Çay)

Melisa Bitkisi Neye Yarar ? Melisa bitkisinin Faydaları Nelerdir ?

Uçuk ve ağız içi yaraları, cilt ya da saç derisinde oluşabilen egzema, mantar tedavisi, strese bağlı oluşanuykusuzluk probleminide ortadan kaldırıyor. Alzheimer hastalığına yakalanma riskini azaltır.

Zencefil Bitkisi Neye Yarar ? Zencefil bitkisinin Faydaları Nelerdir ?

Mide ağrısına ve mide bulantısına karşı etkilidir. Toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

Karanfil Bitkisi Neye Yarar ? Karanfil Bitkisi Faydaları Nelerdir ?

Antioksidan, vitamin ve mineral bakımından zengindir. Sindirim sistemini iyileştirmesi, Bakteri ile mücadele, karaciğeri korumak, akciğer kanseri ile savaşmak, kan şekerini düzeltmek, bağışıklık sistemini geliştirmek, iltihapla mücadele, ağız sağlığını desteklemek, solunum yolu enfeksiyonunu tedavi etmek, baş ağrısını iyileştirmek, stresi azaltmak, yaraları tedavi etmek, akne tedavisi, genç cildi teşvik etmek ve mide ülserlerini önlemek vardır

Yenibahar Bitkisi Neye yarar ? Yenibahar Faydaları Nelerdir ?

A vitamin, B-6 vitamini (pridoksin), riboflavin, niasin ve C vitamini açısından zengin olan Yenibahar, ishal, bulantı, kusma, şişkinlik, gaz ve hatta kabızlık gibi pek çok sağlık sorunun tedavisinde kullanılmaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.